23948sdkhjf

Øker kapasiteten med nye anlegg

RadiciGroup High Performance Polymers styrker sin globale tilstedeværelse og investerer over 35 millioner Euro i nye anlegg, samt ekspansjon i Europa og USA.

Produsenten av høypresterende plast bygger nye anlegg i Mexico o Kina, og øker sine fabrikker i Europa og Nord-Amerika for tekniske polymerer.

Totalt handler det om investeringer på over 35 millioner Euro, tilsvarende 375 millioner kroner. Segmentet RadiciGroup High Performance Polymers øker betraktelig sin globale produksjonskapasitet med nybygg og installasjoner i Nord-Amerika, Europa og Kina. 

- Vi har tatt en beslutning om å styrke vår tilstedeværelse ytterligere gjennom å inrette nye og mer teknisk avanserte produksjonsanlegg for å øke vår totale produksjonskapasitet og effektivitetsnivå over hela verden, sier Maurizio Radici, nestleder i RadiciGroup. 

I Nord-Amerika har produksjonskapasiteten økt med 20 000 tonn pr år ved Radici Plastics USA och Radici Plastics Mexico, og i Mexico ble nylig et nytt anlegg innviet for å støtte den nåværende og framtidige utviklingen. 

I Kina har arbeidet startet med å bygge et nytt anlegg på 25 000 kvadratmeter som kommer til å øke produksjonskapasiteten med 30 000 tonn pr år. Dette forretningsområdet vokser også i Europa.

Ved selskapets tyske anlegg, Radici Plastics GmbH, pågår akkurat nå arbeidet med å øke produksjonskapasiteten med 15 000 tonn pr år. Denne installasjonen kompletterer de forbedringer som er blitt gjort ved det italienske Radici Novacips-anlegget i løpet av de seneste to årene.

Europa er konsernets kjernemarked, spesielt for bil- elektronikk- og forbrukersektorene.

Kilde: plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095