23948sdkhjf

SCANPACK i Göteborg utsettes til oktober 2022

Som så mange andre messer, er det besluttet å flytte SCANPACK til 2022, som følge av koronapandemien.

Det går fram av et brev som arrangøren av SCANPACK, Svenska Mässan, har sendt til bransjen. I brevet går det fram at messen, som opprinnelig skulle vært arrangert i oktober i, nå er flyttet til 4. til 7. oktober 2022.

I flere uker har Svenska Mässan hatt tett dialog med utstillere, besøkende bransjeorganisasjoner og partnere. Messen har stor internasjonal interesse, og på grunn pandemisituasjonen har de nå besluttet å flytte den fysiske messen til neste år.

Packnews skriver at Emballasjeforeningen har i mange 10-år bistått medlemmene i å sikre ønsket utstillingsområde på SCANPACK, samt drevet aktivt informasjonsarbeid for medlemmene på denne messen som det toneangivende møtested og markedsforum i Norden. Utstillerne på Emballasjeforeningens område C-hallen har blitt orientert om betingelsene for å flytte booking til neste år, eller å avlyse deltakelsen.

Mens de venter på at alle igjen kan møtes på Scanpack 2022, planlegger Svenska Mässan et hybridmøte kalt Pre-Scanpack tilpasset gjeldende restriksjoner og ber interesserte sette av dagene 28.-29. oktober 2021.

– Vi har på nåværende tidspunkt ikke tatt stilling til om vi vil engasjere oss i hybridmøtet Pre-Scanpack som Svenska Mässan planlegger 27-28. Oktober 2021, opplyser messekoordinator Kjell Dehli og direktør Kari Bunes i Emballasjeforeningen til Packnews.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.312