23948sdkhjf

TESS har nå kjøpt og eier 100% av aksjene i EIVA-SAFEX AS

I 2018 kjøpte TESS aksjemajoriteten i Eiva-Safex med Martinsen og Nippen Gases as som hadde 30 prosent eierandel til sammen i selskapet.

Teknisk Faghandel er blitt et uttrykk som blir viktigere og viktigere i bransjen. Eiva­Safex’ og breddekunnskap på sveis, løft og sikring samt havbruk passer svært godt sammen med eksisterende aktivitet i TESS.

TESS har delt Norge i fire regioner (Nord, Sør, Øst og Vest samt Trøndelag) med hver sin regionsdirektør som styrer alle de ca. 130 TESS servicesentrene.

«Vi ønsker å samlokalisere våre eksisterende TESS service-sentre med Eiva-Safex lokasjoner der det er naturlig for å synliggjøre både bredde og dybde som en enda betydeligere total Teknisk Faghandel aktør i markedet», heter det i en pressemelding fra TESS..

Ole Martin Martinsen er nå ansatt i TESS AS, og får ansvar for fagområdet sveis samt løft og sikringsoppgaver og for å videreutvikle disse igjennom hele TESS-gruppen i sterkt og godt samarbeide med regionene og service-sentrene.

Eiva-Safex er kjent for ha svært dyktige fagfolk som har stor dybde kunnskap i sine tre satsningsområder både med sveis, løft & sikring samt havbruk.

«Det er avgjørende for vår felles suksess at alle dere gode og flinke ansatte i Eiva-Safex fortsetter med den kjempeinnsatsen dere i dag utviser og fortsetter i vår videre felles satsing. Vi ønsker å synliggjøre dette gjennom et godt og utviklende samarbeide slik at vi forsterker vår posisjon som de beste i klassen og vinner stadig større og bredere markedsandeler», heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra TESS.

 

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11