23948sdkhjf

ØPD må si opp ansatte

For halvannen uke siden varslet ØPD i Stathelle at de måtte permittere 40 ansatte. Nå varsler bedriften at de må si opp ansatte.

Det er Telemarksavisa (TA) som skriver at ØPD nå må gå til det skritt å si opp ansatte. Bedriften legger ned sine virksomheter innen installasjon av sjøledninger og subsea-tjenester i tillegg til legging av vann og avløp i skjærgården. Adm. dir. Tom Einar Buer i ØPD opplyser til avisa at de ser et stort potensial innen havbruk og akvakultur og at det er her man vil satse i framtiden.

For halvannen uke siden måtte selskapet permittere om lag 40 ansatte på grunn av dårlig ordreinngang. Nå kommer altså beskjeden om oppsigelser for flere av de ansatte.

MÅ SI OPP: Adm. dir. Tom Einar Buer kan ikke si hvor mange som skal sies opp hos ØPD. FOTO: TOM RIIS

- Dette skal vi forsøke å gjøre skånsomt og trinnvis, sier Buer til TA, som skriver at om lag 40 jobber innen offshore og subsea skal bort, og at nærmere 35 innen akvakultur også må gå. Videre skriver avisa at prosjektledere, tegnere og vaskehjelp utgjør 26 personer, mens ren administrasjon er 10 personer. Videre er det åtte tekniske tegnere i tillegg til 13 innleide operatører og om lag 15 norske prosjektledere.

Tom Einar Buer vil eller kan ikke si på nåværende tidspunkt hvor mange som blir sagt opp, og hovedtillitsvalgt vil heller ikke gi noen kommentar til avisa.

 

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109