23948sdkhjf

Norske BioBag blir italiensk

Italienske Novamont, et av verdens største selskap innen utvikling og produksjon av biokjemikalier og komposterbar bioplast, har kjøpt norske BioBag International A/S. 

Oppkjøpet vil gjøre det mulig for Novamont å dra nytte av BioBags uavhengige distribusjon i områder der Novamnot er mindre tilstedeværende. De to selskapene kommer til å kunne tilby en mer komplett løsning for kundene og skape langsiktige allianser med viktige interessenter som store dagligvareforhandlere, grossister og kommuner.

 Det skriver plastnet.se.

Sammen planlegger de å skape innovative prosjekter som forbedret separate organiske avfallsoppsamlings- og komposteringssystem, spesielt i Nord-Amerika, de skandinaviske landene, Øst-Europa og Australia.

– Overtakelsen er et viktig skritt framover som startet for mer enn 25 år siden, heter det i en pressemelding fra de to selskapene.

BioBag ble etablert i 1959 i Norge og har siden 1990-taltet produsert biologisk nedbrytbare og komposterbare plastprodukter. I dag er selskapet en global aktør med datterselskap i ni land og en omsetning på mer enn 400 millioner kroner.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078