23948sdkhjf

Engel lanserer Wintec i Europa

Kinesiske Wintec, som er eid 100 prosent av Engel-konsernet, øker sitt geografiske salg av toplatemaskiner til Europa. Engels kinesiske varemerke for standardiserte toplatemaskiner blir dermed globalt tilgjengelig.

Det skriver plastnet.se.

Wintec har produsert standardiserte sprøytespøpingsmaskiner siden 2014. Siden den gang har Engel-konsernet etablert merkevaren i Asia, Midt-Østen, Tyrkia, Afrika og India og sist også på det amerikanske markedet i 2018. At maskinkonseptet nå også blir tilgjengelig i Europa for at Engel-konsernet kan tilby det europeiske markedet både sitt eget og Wintecs maskinkonsept.

-Vi ser en økende etterspørsel i Europa på standardiserte sprøytestøpingsmaskiner som er både kraftige og raskt tilgjengelige, sier Stefan Engleder, adm. dir. ved Engel GmbH.  

Han legger til at produktlivssyklusen til for eksempel husholdningsapparater hele tiden blir kortere. Standardiserte sprøytestøpingsmaskiner som raskt er tilgjengelige støtter denne typen av behov da leveransetiden av maskinene er relativt korte. Videre skriver Engel at Wintec levererer tilpassede løsninger med et attraktivt forhold mellom pris og utførelse.  

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078