23948sdkhjf

Brødrene Dahl AS kjøper Geosyntia AS

Geosyntia blir en del av Brødrene Dahl-konsernet etter at det er inngått en avtale om kjøp av selskapet, som har en årsomsetning på om lag 50 millioner kroner.

Det går fram av en pressemelding.

Geosyntia AS, som ble fisjonert ut av Geonor AS i 2009, er en landsdekkende leverandør av geosynteter og store rørkonstruksjoner i stål og plast. Selskapet er lokalisert med hovedkontor i Lørenskog og avdelingskontor i Stjørdal.

I meldingen heter det at «Geosyntia AS har lang erfaring og høy kompetanse innen sine fagområder og kjøpet passer strategisk godt inn i satsingen til Brødrene Dahl om å være en komplett leverandør både over og under bakken innen Vann og Miljøteknikk (VMT). Geosyntias medarbeidere samlokaliseres hos Brødrene Dahl og blir en del av det sentrale VMT-teamet».

Daglig leder Terje Ottesen vil derfra lede nyopprettet enhet med navn BD Geosynta.

- Geosyntia AS har sterkt fokus på gode tekniske løsninger i prosjektene, og skal oppleves som en støttespiller for kunder, byggherre og konsulenter gjennom hele prosessen, sier Ottesen.

Han understreker at selskapets brede produktsortimentet gjør at det alltid er mulig å finne gode kombinasjoner for et optimalt resultat.

Torbjørn Lothe Vik, som leder Brødrene Dahls VMT satsing, gleder seg til å få Geosyntia med på laget til Norges ledende tekniske handelsbedrift.

- Jeg ser frem til å kunne konkurrere om forestående oppdrag med spisskompetanse, et bredt og godt sortiment, og et av landets mest effektive og miljøvennlige logistikkoppsett, sier han.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078