23948sdkhjf

Stjal hele plasthallen

Da snekkerne i Oseberg Vikingarv kom på jobb mandag morgen, var hele plasthallen de jobber i borte. Plasthallen var i løpet natta stjålet.

Plasthallen var satt opp som en midlertidig løsning slik at snekkerne kunne utføre det møysommelige arbeidet med å utføre materialene så tidsriktig som mulig ved Oseberg Vikingarv. Snekkene er ifølge Tønsbergs Blad i ferd med bygge et nytt bygg rett ved Gildehallen i Oseberg Vikingarv.

Men da snekkerne kom på jobb mandag morgen i regn og ruskevær, var plasthallen borte. Bare reisverket sto igjen.

– Hele den store duken på plasthallen er stjålet. Vi vet bestemt at plasthallen var som den skulle være lørdag ettermiddag. Vi tror at duken er demontert og stjålet natt til søndag. Nå håper vi bare at noen kan ha observert noe som fører til at vi kan få duken tilbake. Den er spesialsydd til reisverket, og den har stor verdi for oss, sier en fortvilet byggeleder Jan Knutsen til avisa.

Nå har snekkerne funnet en midlertidig løsning – en presenning som ikke dekker hele reisverket. Siden Oseberg Vikingarv ikke er et selskap, men en stiftelse vil innkjøp av en ny plastduk koste selskapet dyrt – trolig et sted mellom 20.000 og 30.000 kroner. Dette er penger som ikke stiftelsen har. Det betyr at de må tigge penger.

Knutsen opplyser til avisa at de nå skal politianmelde det som har skjedd. Han sier at plastduken er spesialsydd for den jobben de skal gjøre, og de skal holde på til godt ut på nyåret, så det er kritisk for det videre arbeidet nå.

Heldigvis tar snekkerne med seg verktøy og annet utstyr fra teltet når de er ferdig for dagen, så ingenting av dette ble stjålet. Ei heller materialene som lå inni plasthallen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078