23948sdkhjf

Giganter skal samarbeide

Kjemigiganten Sabic og KraussMaffei HighPermformance AG, som produserer sprøytestøpemaskiner under merkevaren Netstal, har inngått et større samarbeid.

Det skriver plastnet.se.

Samarbeidet omfatter innovative, tynnveggede ferdigpakke-applikasjoner. Foruten å dele kunnskap innen polymerteknologi og bearbeiding, er målet med samarbeidet også en felles utnyttelse og videreutvikling av det eksisterende applikasjonssenteret for tynnveggede ferdipakker ved Netstal-fabrikkenm i sveitsiske Näfels.

Samarbeidet, som starter i løpet av første kvartal 2021, kommer til å ha fokus på applikasjons-, material- og bearbeidingsinnovasjoner innen tynnveggsforpakningsindustrien gjennom hele segments verdikjede.

-Sammen med Netstal kommer vi til å samle vår ekspertise innen polymervitenskap og bearbeidelse for å muliggjøre nye material- og sprøytestøp-løsninger for kunder innen tynnveggsforpakningsindustrien, sier Sergi Monros, som er sjef for Sabics forretningsområde Performance Polymers & Industry Solutions, Petrochemicals.

Sabic kommer til å bruke innovasjonssenteret for å utvikle materialløsninger som skal føre til bedre viktige egenskaper hos tynnveggede ferdigpakke-applikasjoner, som for eksempel balanse mellom stivhet, slagstyrke, kortere levetid og holdbarhet.

-Samarbeidet med Sabic vil få en avgjørende fart i den videreutvikling og kommersialisering av vår produktportefølje for innovative nye tynnveggede ferdigpakke-applikasjoner som vi ønsker, sier adm. dir. Renzo Davatz hos KraussMeffei HighPerformance AG.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097