23948sdkhjf

Nok en messe avlyses

Usikkerhet blant selskap på grunn av høye korona-smittetall gjør at messen Interpack og Components 2021 er avlyst.

Dette skriver Messe Düsseldorf i en pressemelding. Interpack og Components-messene skulle gått av stabelen 25. februar til 3. mars neste år, er med avlyst grunnet de strenge covid-19-tiltakene som er satt i verk i Tyskland.

- Vi har gjort alt vi kan for å prøve å finne en løsning for de to messene under pandemien, men tilbakemeldingen fra våre utstillere viser at usikkerheten rundt covid-19 er for stor til at messen lar seg gjennomføre. Derfor har vi bestemt at messen neste år må avlyses, forklarer adm. dir. Wolfram N. Diener hos Messe Düsseldorf.

Så sent som 25. november utvidet de tyske myndighetene restriksjonene for å hindre ytterligere covid-19-smitte i landet. Det er også opplyst om at disse restriksjonene vil vare inn i 2021.

- Med dette bakteppet er det lite som tyder på at situasjonen vil forbedre seg vesentlig de nærmeste månedene. Dette vil påvirke Messe Düssdelforf i første kvartal neste år. Vi har derfor fokus på den neste Interpack-messen, som vil finne sted i mai 2023 – som planlagt, sier Diener videre.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156