23948sdkhjf

Danske Hexa-Cover med stor ordre

Det danske plastselskapet Hexa-Cover skal investere i nye maskiner og sprøyteverktøy for et prosjekt som handler om flottører av gjenvunnet plast.

Bakgrunnen er at to ordrer nylig har blitt inngått hos Hexa-Cover. Avtalen innebærer at det danske selskapet skal produsere flottører, som skal dekke en overflate på 82.000 for et prosjekt i Sør-Amerika, nærmere bestemt i Chile.

Det skriver plastforum.dk.

- Vi skal invsetere i nye maskiner og sprøyteverktøy for vår produksjon, som skal gå 24 timer i døgnet, sier adm. dir. i Hexa-Cover, Søren Madsen.

Hexa-Cover produserer sprøytestøpte flytende brikker som brukes i for eksempel oppløsningstaner og andre tanker innen industrien for blant annet å forhindre avgassing av væske.

For de to nye ordrene kommer man til å bruke totalt 550 tonn gjenvunnet plast, opplyser Madsen. Han vil av konkurransehensyn ikke si hvor mange nye verktøy og maskiner det er snakk om, det er ikke første gang at fabrikken må utvide produksjonen.

- Det har vi gjort kontinuerlig siden starten i 2004, sier Madsen.

Hexa-Cover holder til i den danske byen Thisted, men selv om det er behov for ny hardvare, vil man ikke utvide selskapets anlegg.

I tillegg til Danmark, har Hexa-Covers også flottør-produksjon i Kanada og Australia, og de største markedene finnes utenfor Danmarks grenser.

- 99 prosent av det vi produserer i Thisted går til eksport. Vi har også salg til Danmark, men disse bestillingene er vanligvis mye mindre enn de som går til eksport, avslutter Søren Madsen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.075