23948sdkhjf

Profil Emballasjes maskinpark solgt

Haugesund Bok & Offset har kjøpt maskinparken til Profil Emballasje. Sistnevnte har lenge produsert emballasje for Hardanger Bestikk.

Salget gjelder kun maskiner og utstyr til eskeproduksjonen.

Oppkjøpet betyr at Haugesund Bok & Offset (HBO) nå også skal lage emballasjen til Hardanger Bestikk. Tidligere i år fusjonerte HBO med etikettprodusenten Nova Print i Stavanger.

Profil Emballasje AS er en ledende produksjonsbedrift i Skandinavia innenfor kombinasjonen finere gaveemballasje og vakuumformet emballasje i plastmateriale. Det er de siste årene investert betydelig i moderne produksjonsmaskiner.

Oppkjøpet av Profil Emballasjes maskinpark innebærer ikke at HBO bare vil produsere for Hardanger Bestikk, men også andre kunder.

I en pressemelding fra HBO går det fram at selskapet har kjøpt ut maskinparken som produserer eskene til Hardanger Bestikk. Det ble gjort i konkurranse med tre andre aktører.

-Vi var sterkt foretrukket da vi har samarbeidet med Profil Emballasje og Hardanger Bestikk i mange år, opplyser Ørjan Risanger. Han er daglig leder i HBO Nova Print.

Risanger vil ikke si noe om størrelsen på investeringen, men forventer å doble omsetningen de nærmeste tre til fem årene.

Profilemballasje understreker at de skal fortsette og eskalere opp satsningen på termoformet emballasje i plast, hvor de bruker inntil 100 prosent resirkulert materiale.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078