23948sdkhjf

Bruker 2 millioner Euro til omstrukturering

Drøye to millioner Euro skal Hennecke ha investert i en skritt-for-skritt-omstrukturering av sin produksjon av standardiserte doseringsmaskiner.

Det skriver plastnet.se.

Under selskapets "Hennecke 2.0" -strategi, er denne satsningen en viktig investering ved hovedfabrikken i Tyskland.  

Nye "Hennecke Production System" (HPS) ble lansert i juli samtidig som selskapet gjennomførte en omorganisering ved Sankt Augustrin-anleggets maskinproduksjon. Målet med prosjektet er å øke konkurransekraften for hele konsernet.   

-Målet med nye HPS er å sikre en bærekraftig og framgangsrik framtid for Sankt Augustin-anlegget ved å kombinere praktiske metoder og designprinsipper for optimal effektivitet, sierr Thomas Wildt, adm. dir. for Hennecke Group, i en pressemelding når han sammenfatter vekten av det nye produksjonssystemet.

Siden 2019 har selskapet produsert, konstruert og bygd maskiner på flere steder samtidig. Nå skal disse bygges ved kun ett av selskapets fire Centers of Excellence. I framtiden skal med andre ord all utvikling, design og produksjon av høy- og lavtrykksmaskiner for polyuretan samt alle tilgjengelige system for «blandingshoder», skje ved det tyske hovedkontoret i Sankt Augustin. 

HPS er en modernisert versjon av den velkjente lean-produktsjonen, som er blitt skreddersydd for hele Hennecke-organisasjonen. Den største fordelen ligger i sammenkoplingen av de ulike produksjonsområdene, noe som gjør det mulig å synkronisere en avfallsfri produksjon som igjen er tilpasset kundenes behoiv, skriver selskapet i pressemeldingen

De ulike tiltakene er planlagt å være ferdig i løpet av siste kvartal i år.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093