23948sdkhjf

Nexans-sjefer kutter lønna

Nexans-sjef Christopher Guerin ha bedt om å få kuttet lønna med 30 prosent i april og mai i år.

Bakgrunnen for kuttet er at han ønsker å gå foran med et godt eksempel for selskapets mange ansatte i flere land – deriblant Norge.

Nexans har som mange andre bedrifter fått merke koronapandemien på kroppen, og det er med bakgrunn i denne at konsernsjefen i selskapet nå ber om å få kuttet lønna med 30 prosent i april og mai i år.

Andre toppledere er blitt bedt om også å gå ned i lønn i samme periode.

Styremedlemmene i konsernet har også ifølge styreformann Jean Mouton, bedt om å få redusert sine godtgjørelser med 30 prosent i de samme månedene.

LØNNSKUTT: Nexans-sjef Christopher Guerin kutter lønna med 30 prosent i april og mai. FOTO: NEXANS

Som så mange andre selskap har Nexans iverksatt en rekke tiltak for å hindre smitten av korona. Blant annet jobber de som kan hjemmefra.

For de som jobber i produksjonen, og er nødt til å være på jobb, har Nexans implementert en månedlig bonus på 750 Euro, som vil bli gitt så lenge koronakrisen varer.

-Hele Nexans-konsernet er svært engasjert i å respektere sikkerhets- og sanitærmålene. Dette innebærer at vi kan levere våre produkter på en trygg og sikker måte for våre kunder. Vi jobber nå mot en ny verden for Nexans, og denne er vi klar for, sier Christopher Guerin i en kommentar ifølge Subseaworldnews.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093