23948sdkhjf

Nordiske Medier blir Nordiske Fagmedier

Fra nyttår vil et nytt norsk fagmedie-selskap se dagens lys. Det heter Nordiske Fagmedier og er etablert av Egmont og Nordiske Medier i fellesskap.

Egmont Publishing i Norge og Nordiske Medier har etablert et nytt selskap i Norge, som får navnet Nordiske Fagmedier. I det nye selskapet samles webportalene fra Nordiske Medier sammen med fagblader som utgis av Egmont Publishing i Norge.

Målsetningen for det nye selskapet er å sikre en sterk drivkraft i det nordiske markedet for fagmedier til nytte for både kunder og annonsører.

Fra Nordiske Medier kommer de digitale portalene Building Supply, Metal Supply og Plastforum og fra Egmont Publishing i Norge kommer bl.a. fagbladene Bruktnytt, MR fagblad for verksted og industri, Anleggsmagasinet, Logistikk & Ledelse og Transport Magasinet, samt de digitale magasinene mascus.no og tungt.no. 

Egmont får aksjemajoriteten i Nordiske Fagmedier, som har 20 medarbeidere og en omsetning på om lag 40 millioner kroner i 2019.

Direktør i Nordiske Medier, Jesper Hansen, ser en perfekt match mellom mediene fra de to utgiverne.

- Egmont har sterke etablerte fagmagasiner, mens Nordiske Medier i Norge har fått godt fotfeste med nettmediene. Med en samlet tilgang til markedet kan vi sikre kundene, annonsørene og brukerne den størst mulige verdi, sier Jesper Hansen.

Svein Tore Heimdal blir direktør for det nye selskapet Nordiske Fagmedier. Han er i dag daglig leder for Fagmedia i Egmont. Geir Ole Ørnes, som i dag har vært landsansvarlig for Nordiske Medier i Norge, blir ny digital sjef i Nordiske Fagmedier.

- Vi får med dette nye felles selskapet samlet alle kreftene, og vi kan derfor i enda større grad sette en dagsorden innen de områdene som våre medier dekker, sier Heimdal i en kommentar.

Selskapet Nordiske Fagmedier vil ha lokaler hos Egmont Publishing i Nydalen i Oslo. Dette innebærer at de sju ansatte i Nordiske Medier i Norge flytter fra Brynseng til Nydalen i Oslo.

 

For ytterligere info:

Adm. direktør Jesper Hansen Nordiske Medier +45 2010 1430

Direktør i Nordiske Fagmedier, Svein Tore Heimdal, +47 975 57 707

 

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095