23948sdkhjf

Plastfirma leverer ny flytebrygge

En helt ny fiskerihavn på Hitra er nå i ferd med å ferdigstilles. Det er Kongensvoll Plast som har hatt oppdraget med å produsere og montere det nye anlegget.

Det er Hitra24.no som skriver om den nye fiskeribrygga på Hitra. Etter flere år med kamp for å få et mer fullverdig havne- og kai-anlegg for fiskere i området, er nå Kongensvoll Plast i ferd med å avslutte arbeide med å produsere og montere det nye anlegget.

Les også: Flytebrygge samler opp plast

Ifølge Hitra24.no er flytebrygga som nå klargjøres både større og kraftigere enn det plastprodusenten til vanlig leverer.

– Brygga som har en største lengde på rundt 35 meter er hele 4 meter bred, samt at utriggerne er ekstra bred. Dette sammen med et sklisikkert toppdekke både på brygge, utriggere og landgang gjør at dette er en brygge der sikkerhet er satt i fokus, forteller daglig leder Nils Kristian Wingan i Kongensvoll Plast til nettstedet. Han forteller videre at det lagt ekstra stor vekt på trygge og solide løsninger for fiskerne som skal bruke den.

Landgangen er ifølge Hitra24.no 13 meter lang og det er montert vann- og strømsøyler på anlegget. Det er fem tilrettelagte båtplasser for fiskerne og i tillegg er det mulighet for å ha litt større fartøy liggende på den ytterste bryggedelen der det er ekstra solide fester til fortøyning.

Driftssjef i kommunen, Tor Magne Langø, opplyser at man fikk flere tilbud, men at en helhetsvurding førte til at Kongensvoll Plast ble gitt oppdraget.

- Dette innenfor en ramme på rundt en million, og i tillegg kommer fundamentering for landgang, vann- og strømtilførsel med en kostnad for rundt 250.000 kroner, sier han.

  

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078