23948sdkhjf

Gjør fremskritt med polypropylen-etterligninger

Siden oktober i år kan Protolabs selektivt lasersintere PP, noe som gir store fordeler hvis en kunde ønsker å trykke prototypen sin og teste den i en applikasjon, ved å bruke det samme materialet som deretter vil bli brukt til produksjon ved sprøytestøping eller CNC-maskinering.

Dette skriver Plastnet.

- Polypropylen er en av de mest brukte plastene og til mange forskjellige formål. Inntil nylig var det bare mulig å bruke 3D-trykte polypropylenlignende materialer som etterligner plasten, men de hadde ikke alle egenskapene til originalen og var ikke like holdbare, sier Andrea Landoni, produktsjef for 3D-utskrift hos Protolabs.

Protolabs har både additiv produksjon og sprøytestøping og CNC-maskinering i huset, og kan derfor gi upartiske råd om hvilken metode som er best, siden alle tre produksjonsteknikker tilbys, skriver selskapet i en pressemelding.

Selskapet kan også tilby produksjon på forespørsel ved hjelp av utviklingsverktøy for sprøytestøping, mens produsenten venter på sine komplette produksjonsformer.

- I en tid der tid til marked er avgjørende, kan vi forkorte ledetiden for et nytt produkt eller en del, fra det originale konseptet helt til sluttproduksjon. Med den nye tjenesten kan vi hjelpe produsenter med å bringe nye polypropylenprodukter til markedet flere uker eller til og med måneder raskere enn før.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.111