23948sdkhjf

K 2019: Lanserer ny AM-teknologi

EOS, en leverandør av teknologi innen industriell 3D-printing med metaller og polymerer, viser frem sitt utvalg av produkter og løsninger. På standen ved K-Messen i oktober presenterer EOS sin nye LaserProFusion-teknologi, en prosess for polymerbasert tilsetningsindustri.

Les også: Færre operasjoner med lysfølsom hydrogel

Dette skriver Plastnet

Teknologien er spesielt utviklet for å gi maksimal produktivitet med høy vekt og er ideell for å imøtekomme behovene til masseproduksjon. Teknologien muliggjør verktøyfri sprøytestøping og kan også brukes til å erstatte sprøytestøping i flere bruksområder. Dette gjør industriell 3D-utskrift til et attraktivt alternativ for helt nye applikasjoner.

- Ved tradisjonell sprøytestøping representerer produksjonen av et verktøy en betydelig del av kostnadene. Det er bare økonomisk bærekraftig for produksjon av flere tusen enheter eller mer. LaserProFusion-teknologi krever ikke lenger verktøy. Både enkle og komplekse komponenter kan nå produseres uten verktøy og digitale komponentdata muliggjør tilpasset masseproduksjon, sier Tim Rütterman, visepresident for polymersystemer og materialer hos EOS.

På grunn av stadig kortere produktsyklus og et økende behov for skreddersydde løsninger, er EOS-polymerteknologi et alternativt valg for serieproduksjon av små til mellomstore partier. Takket være den verktøyfrie produksjonen og tiden som spares i produktutviklingen, kan LaserProFusion-teknologien redusere produksjonskostnadene med opptil 20 prosent.

Hall 4, Stand C25

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.11