23948sdkhjf

- Skal få til en sunn drift

Selskapet har gått konkurs to ganger. Nå tror nyansatt daglig leder i Namdal Plast at han vet hva som skal til for å få til en sunn bedrift.

Det er iLaks som skriver om Namdal Plast, et selskap som gikk konkurs både i 2005 og i 2017. Nå er ny daglig leder på plass. Tom Lerberg har tro på at hans erfaring og kompetanse kan være med på skape en sunn drift av selskapet.

Han forteller til iLaks at han har jobbet med omstilling og effektivisering i flere bedrifter i mange år. Han opplyser at han også i Namdal Plast skal gjøre selskapets produkter mer attraktive – også på det internasjonale markedet.

- Jeg har jobbet internasjonalt siden 1992 og har en del erfaring med å knekke koder på tvers av kulturer, sier Lerberg til iLaks.

Lerberg forteller videre at han Namdal Plast har lang tradisjon for å levere utstyr til settefiskanlegg – et segment som opplever stor vekst for tiden. I snart 50 år har bedriften jobbet med komposittmaterialer, noe som gjør dem godt egnet til å levere utstyr til havbruksnæringen.

Namdal Plast har i dag åtte ansatte, og nå skal selskapet rekruttere flere. Så lang har han satset på tidligere ansatte i Namdal Plast – de som jobbet der før konkursen i 2017.

- Jeg kommer til å fortsette rekruttering av tidligere ansatte da vi trenger deres kompetanse, avslutter Lerberg.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111