23948sdkhjf

Direktøren går av: Han blir den nye sjefen

Fra 2. september blir Jørn-Are Bergh ny direktør i Onninen. Fra samme tid blir Jack Ø. Andresen direktør for en nyetablert, samlet stab for Supply Chain i Kesko Norge, herunder de Kesko-eide Byggmakker-funksjonene.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi gjennom intern rekruttering har sikret oss to dyktige ledere til å videreutvikle og styrke posisjonen til våre integrerte selskaper. De vil derfor begge inngå i min ledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge i en pressemelding. 

Jørn-Are Bergh (52) har tung erfaring fra salgsledelse fra selskaper som blant annet AGA og James Walker, og har også jobbet internasjonalt. Han er utdannet ingeniør med tilleggsutdanning innen økonomi og i strategisk ledelse.

– Jeg gleder meg til å lede og videreutvikle Onninen, et selskap med en unik posisjon i markedet. Vi er mange dyktige medarbeidere og sammen skal vi gi kundene det lille ekstra som vil styrke selskapet, sier Bergh.    

Tidligere direktør Jack Ø. Andresen (60) går over i en ny rolle som leder av en ny stabsfunksjon knyttet til Supply Chain Management.

– Målet er å styrke posisjonen til både Byggmakker og Onninen ytterligere når det gjelder logistikk og transport, sier Strand Jacobsen. Andresen har mer en 25 års ledererfaring fra Onninen. Han er utdannet elektroinstallatør og jobbet en periode både på kundesiden og hos leverandør. I Onninen har han blant annet vært leder for Elfag-kjeden, Sourcing/kategori og Supply Chain Management.

– Jeg ser frem til å ta fatt på og forme en ny og viktig rolle i konsernet. Jeg skal i hovedsak integrere og utvikle fagmiljøet i konsernet knyttet til transport og logistikk, der kunden er i fokus, sier Andresen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.33