23948sdkhjf

Meld deg på K-Messen!

Dette er et sponset innlegg skrevet av Norsk-Tysk Handelskammer.

Verdens ledende messe for plast- og gummiindustrien finner sted i Düsseldorf mellom 16. og 23. oktober. Forrige gang messen gikk av stabelen i 2016, tok rundt 230 000 internasjonale besøkende turen hit. Det forventes at minst like mange planlegger et besøk på årets K-messe, hvor over 3 200 utstillere presenterer sine nye smarte og innovative løsninger. Det er nettopp dette som gjør K-messen til industriens største og viktigste møteplass.

Blant «hot topics» på K 2019 finner vi bærekraftig utvikling, digitalisering og Industri 4.0. Messen omfatter også et spesialshow med temaet «hvordan kan fremtiden formes med plast?». Dette vil du ikke gå glipp av!

Bilde: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.

NorMec AS ser fram til K 2019

NorMec AS er en av tre norske utstillere på messen, i år for femte gang. Som markedsleder innen utvikling og produksjon av spesialmaskiner og utstyr til gummiindustrien er K-messen et viktig møtepunkt for bedriften.

CEO Bjørnar Slettemoen ser frem til å presentere nye produkter og komme i kontakt med potensielle kunder. Slettemoen trekker også frem messens internasjonale aspekt som særlig viktig for bedriften ettersom de når frem til veldig mange kunder i de 65 landende NorMec i dag leverer varer til. 

Les hele intervjuet her.

 

Fellesreise til messen

Bilde: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.

K-messen er en av plast- og gummiindustriens viktigste forretningsplattformer, og et besøk hit er et must for alle aktører innen plast-, kompositt- og kunststoffbransjen. Plastforum, Expert Reiser og Norsk-Tysk Handelskammer arrangerer en fellesreise for norske aktører som ønsker å delta på K-messen. Du kan velge mellom tre forskjellige turer, alt etter hva som passer best for deg:

  • 15.-18. oktober,
  • 18.-20. oktober eller
  •  20.-23. oktober

Pris starter fra 7 950 kr per person og inkluderer blant annet flyreise Oslo/Düsseldorf, hotell med frokost og assistanse fra Plastforum og Expert Reiser. Antallet billetter er begrenset, så ikke vent med å melde deg på.

Besøk de norske utstillere på messen: 

Bilde: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.

Laader Berg AS – 13/A84

NorMec AS – 3/A35

Norner AS – 7.1/C23 (level 1)

Last ned appen

For å planlegge messebesøket kan du laste ned K-appen for iOS eller Android.

Skriv ut din elektroniske billett i dag – det sparer deg for både tid og penger.

Fakta om K 2016

  • 3 293 utstillere fra 61 land
  • 232 053 besøkende fra 161 land
  • 89 prosent fornøyde besøkende

 

Bilde: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.

Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109