23948sdkhjf

Generasjonsskifte hos Stabil verktøyindustri

Den tradisjonsrike bedriften ble etablert i 1947 og har i over 70 år forsynt norsk industri med formverktøy.

I løpet av 2018 tok Bård Gjertsen over etter Jan Spydevold. Bård Gjertsen har en bakgrunn innen verktøy og plast. Mange husker fortsatt Iplast-eventyret på Lørenskog der man hadde milliardomsetning i år 2000 og produserte deler for Ericsson Mobiltelefoner. Da hadde sveitsiske Mikron overtatt bedriften og Gjertsen var med Mikron ut i verden for å etablere nye produksjonsenheter innen plaststøping og formtilvirkning.

Han har i flere omganger bygget opp sprøytestøp- og verktøy- bedrifter i Kina. Han har jobbet med teknologiutvikling i BaldaMikron med 3000 ansatte, I tillegg har han jobbet en periode med verktøyinnkjøp for Laerdal Medical. Med til sammen 20 år i verktøy-/plastbransjen og til sammen åtte år bosatt i Kina har Bård Gjertsen et godt nettverk å trekke på og mange gode internasjonale kontakter i bransjen.

Fokus for Stabil skal være å fortsatt tilby formverktøy til produkter av større dimensjoner samtidig som det investeres i nye maskiner og kapabilitet med økt presisjon og automaskjonsgrad. Alle bedriftens ansatte er med videre og sikrer at kompetanse beholdes i bedriften.

Stabil Verktøyindustri AS satser for fremtiden, og installerer i disse dager to nye maskiner for å øke kapabilteten, kapasiteten og leveringstidene ytterligere

 

Kilde: Pressemelding fra Stabil verktøyindustri

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078