23948sdkhjf

Blir HOLDBAR-messe

Neste år er Emballasjemessen historie. Messen bytter navn til HOLDBAR – i tråd med samfunnsinteressen for en mer bærekraftig bransje.

HOLDBAR 2020 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 3. til 5. mars neste år. Dette er videreføringen av Emballasjemessen, som har vært arrangert hvert tredeje år siden 2000.

Temaet på HOLDBAR 2020 vil naturlig nok være bærekraftig emballasje med fokus på hvordan produsenter og leverandører kan utvikle smarte emballasjeløsninger.

– Holdbar er et ord som rommer flere betydninger, og jeg mener det er et godt navn. Jeg håper at Holdbar 2020 blir en mulighet til å sette emballasjens betydning på kartet i Norge, sier direktør Kari Bunes i Emballasjeforeningen i en pressemelding. Hun tror navneendringen vil ha en positiv effekt.

HOLDBAR 2020 arrangeres samtidig og sammen med SMAK 2020 på Norges Varemesse.

– Jeg har alltid ment at emballasje er et spennende felt – men det er spesielt spennende i den perioden vi nå er inne i. Aktørene i verdikjeden står overfor en rekke utfordringer, men også mange spennende muligheter. Miljøhensynet har fått økt oppmerksomhet, og gjenbruk av ressursene må prioriteres. Vi må kort fortalt bli flinkere til å materialgjenvinne emballasje, og i større grad ta i bruk resirkulerte materialer i ny emballasje, sier Bunes i pressemeldingen. Hun legger til at hun ønsker at den offentlige debatten i større grad omfavner emballasjen som støttespiller, ikke et hinder, på veien mot en mer miljøvennlig sirkulærøkonomi.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.091