23948sdkhjf

Delta i viktig spørreundersøkelse!

Forum for sirkulær plastemballasje og Deloitte AS gjennomfører en spørreundersøkelse for å kartlegge potensialet for økt bruk av gjenvunnet plast i nye plastprodukter.

Plastforum oppfordrer alle sine lesere til å delta.

Å svare på spørsmålene i undersøkelsen gjør du enkelt ved å gå inn på:  https://response.questback.com/deloitte/txj5q33ocj

- Plast er et velegnet materiale som verden vil ha stor nytte av også i fremtiden, men det er behov for en felles mobilisering for å hindre at plast havner i naturen. Det viktigste vi som virksomheter kan gjøre for å hindre plastforurensning er å bidra til at plasten kommer inn i en sirkulær verdikjede der den gjenbrukes, sier assisterende direktør for samfunnsansvar i Orkla, Ellen Behrens. Hun er også leder for styringsgruppa i Forum for Sirkulær Plastemballasje.

- Som en del av arbeidet med veikartet ønsker vi å kartlegge potensialet for å øke bruken av resirkulerte plastmaterialer, og vi håper at så mange som mulig vil besvare undersøkelsen, fortsetter hun.

DELTA!: Ellen Behrens erleder for styringsgruppa i Forum for Sirkulær Plastemballasje, og oppfordrer så mange som mulig til å delta i spørreundersøkelsen.

Det er altså Forum for sirkulær plastemballasje og Deloitte AS gjennomfører spørreundersøkelsen for å kartlegge potensialet for økt bruk av gjenvunnet plast i nye plastprodukter, samt å kartlegge verdiskapingspotensialet ved å bruke mer gjenvunnet plast i nye produkter.

Forum for sirkulær plastemballasje ble etablert høsten 2018 som et samarbeidsprosjekt mellom produsenter og brukere av plastemballasje, relevante forskningsinstitusjoner og representanter for retur- og gjenvinningsselskapene. Forumet har til hensikt å utarbeide et veikart for sirkulær plastemballasje i Norge, som blant annet skal inneholde forslag til virkemidler for å øke kildesorteringen av plastmaterialer og øke bruken av resirkulert plast i nye produkter. Denne spørreundersøkelsen er et ledd i dette arbeidet.

Spørreundersøkelsen går ut til norske industribedrifter som benytter plast i sin produksjon, og som produserer ulike former for plastemballasje og andre produkter som inneholder plast.

Plastforum oppfordrer alle sine lesere til å delta i undersøkelsen, og vil bringe resultatene av undersøkelsen ved en senere anledning.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093