23948sdkhjf

Industri-fokus blir TESS

Birgit Barve Gran og Jan Backløf Barve har solgt sine aksjer i Industri-Fokus AS til TESS Øst as ved Erik Jølberg.

Jan Backløf Barve og Erik Jølberg er bransjeveteraner og har kjent hverandre i flere tiår.

- Når vi nå valgte TESS etter et noe anstrengt samarbeidsklima med vår tidligere kjedeforbindelse og vårt ønske om å bli en del av en større enhet, tror vi dette vil være en meget gunstig løsning for kundene våre, leverandørene og ikke minst de dyktige medarbeiderne, uttaler Barve.

I 2018 hadde Industri-Fokus en omsetning på ca. 40 millioner kroner fordelt på hovedkontoret i Alf Bjerkes vei i Oslo og avdelingen på Skjetten. Jan Barve fortsetter i virksomheten etter nærmere avtale og hans store nettverk med både kunder og leverandører, vil bli ivaretatt på beste måte.

- Det er også viktig for oss alle at selskapet forblir norskeid, sier Barve.

Dette er den femte kjedebutikken som forlater TOOLS og blir TESS i løpet av et drøyt år.

- Kundene følger sine relasjoner og blir godt ivaretatt, sier TESS-gründer Erik Jølberg, som registrerer sterk omsetningsvekst de siste årene. Det meste har kommet fra egen organisk vekst, men også ti oppkjøp har bidratt med betydelige beløp. Resultatet for TESS-konsernet i 2018 blir det beste noensinne med en totalomsetning på godt over 3 milliarder kroner og et driftsresultat på ca. 180 millioner kroner.

TESS er delt i fire regioner samt administrative firmaer. Industri-Fokus blir integrert i TESS Øst as. Regionleder Nils Lauvlid er begeistret over oppkjøpet.

- Vi er fra før en veldrevet TESS-region og enda bedre skal vi bli med denne verdifulle tilveksten, ikke minst innen transmisjoner og industrirelaterte produkter, sier Lauvlid. Han setter også spesielt pris på nye, dyktige medarbeidere.

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.567