23948sdkhjf

Enda en kontrakt til PartnerPlast

Rammeavtalen med Kystverket i Ålesund er datert 3.januar 2019 og løper i hele tre år med mulighet for forlengelse med et år. Rammeavtalen innebærer produksjon og levering av flytestaker som er farledsmerker til bruk langs norskekysten.

PartnerPlast AS ble tildelt kontrakten etter offentlig utlyst tillbudskonkurranse i konkurranse med andre tilbydere. Selskapet ble valgt som foretrukket leverandør basert på pris og leveringstid. 

PartnerPlast skal levere rundt 1000 flytestaker i løpet av kontraktsperioden til Kystverket i Ålesund. Flytestakene er farledsmerker til bruk langs kysten og leveres i to størrelser på 6 m og 7 m. Flytestakene leveres i to ulike diametere (22,5 cm og 40 cm) og er tilpasset både tau og kjettingforankring. Flytestakene er rotasjonsstøpt med UV-bestandig gjennomfarget polyetylen og har ekspandert polystyren som oppdriftsmateriale.

Dette er en fremtidsrettet og viktig kontrakt for PartnerPlast og arbeidet er allerede igangsatt.  

- Dette var en kontrakt vi hadde stor lyst til å vinne da vi anser dette produktet som veldig interessant og midt i blinken for vår bedrift. Tildelingen av denne rammeavtalen med Kystverket på produksjon av flytestaker gjør at vi posisjonerer oss godt i forhold til lignende muligheter fremover, sier daglig leder i PartnerPlast, Tom Samuelsen.

 

Kilde: Presemelding fra PartnerPlast

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094