23948sdkhjf

Norner har fått ny forskningsdirektør

Klaus Schöffel er ifølge en pressemelding ansatt som ny forskningsdirektør hos Norner. Han tiltrådte 1. november.

Schöffel har en lang karriere bak seg innen norske industribedrifter og forskningsinstitusjoner.

Han startet sin karriere i Norge i Norsk Hydro Research allerede i 1992, etter å ha tatt doktorgraden i fysikalsk kjemi ved Freie Universität i Berlin. Han har også hatt andre ulike stillinger i Norsk Hydro,blant annet som forskningsdirektør fram til 20017. Etter dette har han hatt ulike ledende stillinger i Norske Skog. Gassnova og som adm. dir. i Teknova.

I pressemeldingen fra Norner går det fram at den nye forskningssjefen erstatter Morten Lundquist, som skal fortsette å utvikle Norner videre i stillingen som strategidirektør. Schöffel kommer med bred industriell erfaring og teknisk kompetanse innenfor kjemi, katalyse, energi, ledelse og forretningsutvikling.

I en pressemeldingen skriver Norner at dette vil bidra sterkt til deres organisasjon, prosjekter og vekst.

Norner har avsluttet nok et vellykket år med rekordomsetning og god inntjening. Selskapet har gått inn i flere nye forskningsprosjekter og oppnådd svært gode resultater innen teknologiutvikling for og med sine kunder, heter det videre i pressemeldingen.

Norners verdensledende ekspertise på plast vil være svært sentral fremover for å løse de store globale utfordringene mot en sirkulær økonomi og skape gode bærekraftige løsninger sammen med industrien.

- Jeg har fulgt med på Norner og den utviklingen som har skjedd, som har vært imponerende. Derfor er jeg svært glad for å kunne bli en del av dette laget og ser frem til å utvikle vår forskningsavdeling videre, sier forskningsdirektør Klaus Schöffel.

- Vi er veldig fornøyd med å ønske Schöffel velkommen i Norner. Han har både relevant faglig og bred industriell erfaring som sammen med hans annerkjennelse innen ledelse vil bidra til videreutvikling faglig og strategisk for Norner, sier adm. dir. Kjetil Larsen.

Kilde: Norner

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078