23948sdkhjf

Risør Plast under avvikling

Risør Plast AS har siden 1960 produsert komposittprodukter, hovedsakelig av glassfiber og polyester. Daglig leder og eier, Tom Solli, har vært en sentral person gjennom alle år. Nå vil han trappe ned og har startet avvikling av bedriften – og med salg av produksjonsutstyr.

– Det er en tid for alt. Det gjelder også Risør Plast, forteller han til Plastforum.

Bedriften hans har hatt lang fartstid med oppdrag for industri og private, støping av glassfiberbåter, reparasjoner av båter mm. Og Tom har alltid vært en aktiv deltaker når komposittindustrien har hatt sine sammenkomster.

Nå selger Tom ut utstyret inkludert former for forskjellige produksjoner. Når dette skrives har allerede noe av utstyret skiftet eier, men fortsatt er det mye produksjonsutstyr som bør være av interesse for mange. Tom nevner pumpe for vakuuminjeksjon, polyester- og gelcoatsprøyter og en rekke håndverktøy for komposittproduksjon.

– Dessuten har jeg masse fint utstyr for snekkervirksomhet og trebearbeiding, så som diverse sager, freser etc., forteller Tom.

Lokalene til Risør Plast vil han gjerne beholde for utleie. – Men kommer det et godt bud, så kan det tenkes at bygget, som er optimalt for industrivirksomhet, også avhendes, avslutter Tom Solli. Telefon til Tom er 900 63 179.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11