23948sdkhjf

16 500 på Scanpack 2018

Bærekraft og digitalisering var i fokus under Nord-Europas største emballasjemesse, Scanpack, som ble avsluttet 26. oktober. Til sammen var det 16 500 deltakere på arrangementet.

– På årets Scanpack var det ekstra fokus på digitale løsninger, både i selve produksjonen, men også i emballasjen som ble vist. Temaet bærekraft var sterkt framme i år, samt betydningen av riktig designemballasje. Og selvfølgelig hvilke trender vi ser komme, sier Anna Lena Friberg, forretningsansvarlig for Scanpack.

Det var fullt kjør på messen fra første dag. Ingrid Lidbäck fra selskapet Flextrus forteller:

– Årets messe har vært den beste hittil. Det var besøkende på standen allerede klokken 10 den første dagen. Deretter bare balet det på seg. Vi ønsket å vise fram våre produkter og Scanpack ble det perfekte stedet å gjøre det, sier hun.

Scanpack arrangeres hvert tredje år og har blitt Nord-Europas største emballasjemesse. På årets messe deltok 463 utstillere fra 30 land. Totalt ble det registrert 16 500 navn som var innom messen. 12 900 av disse var besøkende og resten registrerte utstillere.

– Det er ikke ofte du møter emballasjebransjens ledende selskaper på ett og samme sted. Men det gjorde man i løpet av fire dager på Scanpack. Flere besøkende har kalt messen «den beste Scanpack noensinne», avslutter Anna Lena Friberg.

Neste Scanpack-messe er planlagt 26.-29. oktober 2021.

(Inntrykk og bilder fra de norske utstillerne på Scanpack kommer i Plastforums november-utgave. red.anm.)

(Kilde: Nordiske Medier, SE/Marcus Petersson)

Kilde: Marcus Petersson

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11