23948sdkhjf

Hexagon Ragasco har nådd en ny milepæl

Enda et mål er nådd for Hexagon Ragasco: selskapet feirer at 15 millioner gassbeholdere er solgt over hele verden.

Hexagon Ragascos LPG-beholdere i plast- og kompositt har i løpet av 18 år fått stor anerkjennelse over hele verden. De er i dag i bruk i over 70 land og over et bredt spekter av bruksområder både for fritidssysler og industrielle applikasjoner.

Hexagon Ragasco skriver i en pressemelding at sylindernes brukervennlighet, holdbarhet, kostnadseffektivitet og uovertruffne sikkerhet har gjort det mulig å erobre så store markedsandeler.

Skjalg S. Stavheim er adm. direktør i Hexagon Ragasco og forteller at bedriften oppriktig er stolt over å ha nådd 15 millioner solgte enheter.

– Vi har vært fokusert de siste 18 årene på å tilby et bedre alternativ til LPG-lagring enn hva de tunge metallsylindere kan gjøre. I dag er vi vitne til hvordan våre produkter har satt en ny standard for bruk av LPG. Vi ønsker å takke kundene våre for bistand og partnerskap og ikke minst våre ansatte for deres engasjement, sier Skjalg S. Stavheim.

Som en av pionerene i bransjen startet Hexagon Ragasco sin virksomhet i februar 2000. Nå er bedriften vokst til å bli verdens ledende produsent av LPG-sylindere i kompositt med 15 millioner enheter i kommersiell bruk.

Bedriften er datterselskap av Hexagon Composites og har hovedkontor og produksjon på Raufoss. Her har et høyvolum, høyautomatisert produksjonsanlegg, som er blant verdens mest avanserte av sitt slag, virkelig gitt resultater.

Selskapet deltar på og er delsponsor for World LPG Forum i Houston, Texas, i dagene 2.-4. oktober. På andre dag av arrangementet, 3. oktober fra kl. 14.30 til 15.15, markeres det at Hexagon Ragasco har solgt 15 millioner sylindere. Dette skjer på selskapets stand (stand 109-112) der de står sammen med sitt nord-amerikanske salgsteam. I denne delen av verden selges beholderne under merkenavnet Viking Cylinders.

Er du på de kanter – er du sikkert velkommen til å feire med Hexagon Ragasco!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125