23948sdkhjf

Med nytt navn skal polymer-spesialist åpne flere markeder

Polymeric Solutions har siden 2012 etablert seg som norsk underleverandør til blant annet offshore-bransjen og møbelindustrien. Nå bytter virksomheten navn til Betech, og samtidig styrkes innsatsen overfor markeder som automasjon, elektronikk og næringsmidler.

Norske Polymeric Solutions har siden etableringen i 2012 fått fotfeste som leverandør til blant andre Equinor, Kverner, Aker Solutions, Ulefos, Hjellegjerde og Brunstad. Men virksomheten leverer også komponenter til mange andre bransjer, og derfor skiftes navnet nå til Betech, akkurat som det danske moderselskapet.

- Med samme navn ønsker vi å signalisere forent styrke og å manifestere oss som leverandør til flere markeder, som allerede er tilfellet i Danmar, sier Henning Thunheim, salgssjef for Betech i Norge.

Betech er spesialist i tetninger og kundetilpassede polymerprodukter, som flenspakninger, gummitetninger, vibrasjonsdempere og støpte gummikomponenter til design og teknikk. Virksomheten leverer tilpassede løsninger til bransjer innen bl.a. energiforsyning, transport, møbler, matvareindustri og medisin. Med navneskiftet i Norge vil Betech signalisere samhørighet med Danmark og styrke tilbudet til den samme brede paletten av industrier.

- Aktivitetene våre her i Norge vil fortsatt ta utgangspunkt i salgskontoret i Sola. Herfra tilbyr vi rådgivning, teknisk avklaring, spesifisering og levering av alle typer tetninger, pakninger og støpte komponenter til nye og eksisterende kunder. Vi ser frem til å presentere oss under navnet Betech, hvor vårt fokus, motto og misjon fortsatt er: Improving your products», fortsetter Thunheim.

 Fakta om Betech

  • Betech har ca. 75 medarbeidere i Danmark
  • Betech har salgskontor i Sola (Stavanger), salg og administrasjon i Herlev (København) og produksjon i Bramming (Esbjerg).
  • Betech er en ledende aktør innenfor pakninger, tetningssystemer, belger, vibrasjonsdempere samt silikon- og gummistøpning.

 

Kilde: Pressemelding fra Betech AS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063