23948sdkhjf

Biobe solgt til BEWi

BEWi fortsetter sitt oppkjøp av norske plastbearbeidere. Avtalen om overtakelse av Biobe AS i Fredrikstad ble undertegnet i uke 26. Biobe blir dermed det neste selskapet som inngår i det store BEWi-konsernet.

Daglig leder i Biobe, Eirik Bjørnsen, bekrefter at salget er formelt i orden og at BEWi er formell eier av bedriften fra siste uken i juni 2018.

Ellers er han ordknapp om fremtiden, som nå skal utformes sammen med de nye eierne. Men har fortsetter som daglig leder og ser fram til samarbeidet med en stor, industriell aktør. Han forteller imidlertid at BEWi ønsker å satse videre og utvikle virksomheten i Fredrikstad.

Biobe har per dags dato rundt 40 årsverk i Lisleby ved Fredrikstad. Omsetningen ligger på rundt 75 mill. kroner og med hyggelige årsresultater.

Det er ikke opplyst noe omkring salgssummen for bedriften. Plastforum vil i augustutgaven  komme med mer om BEWis overtakelse av Biobe og strategiene fremover.

Med salget av Biobe er familien Haldorsen nå ute av norsk, plastbearbeidende industri. De har absolutt satt dype spor etter seg og vi unner Håkon Haldorsen og familien hans alt godt fremover. Nå blir det mer pensjonisttilværelse enn han til nå har hatt tid til. Takk for innsatsen i norsk plastindustri og god sommer, Håkon!

AI

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078