23948sdkhjf

De største komposittbeholderne i verden

Hexagon Composites har lansert TITAN53, som skal være de største komposittbeholderne i verden for transport av gass. Beholderne skal produseres ved selskapets US-bedrift i Nebraska, Hexagon Lincoln LLC.

Det var på World Gas Conference 2018 i Washington, 26. juni, at nyheten ble sluppet. To dager senere ble de nye komposittbeholderne presentert i et foredrag på konferansen.

Den nye, «mobile rørgaten» følger etter snart ti års suksess med selskapets Titan-produkter. Nå ønsker kundene enda større leveransevolumer av komprimert gass: både naturgass, hydrogen og industrielle gasser.

De nyutviklede sylindere og modulen optimaliserer vekt og kapasitet for å møte GVW-grensen på 80 000 lbs som gjelder for de fleste stater i USA.

 De nye tankene og bilene kan frakte nesten 40 prosent større nyttelast enn tidligere Titan-produkter. Kundene finnes i områder som ikke har tilgang til eksisterende gassrørledninger og er gjerne bedrifter som har konvertert energibruken til naturgass, «bensinstasjoner», eller kunder som bruker industrielle gasser på annen måte.

Hexagon hadde ved utløpet av 2017 solgt over 1.100 Mobile Pipeline-moduler for gassdistribusjon rundt om i verden.

 Med Titan53 viser Hexagon Composites hvordan trykkbeholdere i kompositt kan utvides og tilpasses ytterligere for komprimert naturgass, hydrogen, propan og industrielle gasser. Selskapet er i internasjonal tet på dette området og leverer drivstoffløsninger for raketter, lokomotiver, skip og kjøretøyer. Og som nevnt over: til industribruk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125