23948sdkhjf

Lanserer verktøy for samarbeid mellom næringer og studenter

Grønnere og smartere samarbeid mellom realfaglig og teoretisk kompetanse må til for å møte fremtidige utfordringer. Derfor arrangerer Nor-Fishing og NTNU samarbeid.
Fiskerinæringen har behov for å tiltrekke seg de beste hodene for å kunne utvikle seg videre. Det er under Nor-Fishing sent i august i Trondheim en ny mulighet nå kommer i havn.

– For studentene er dette en utrolig god anledning til å bli bedre kjent med bedriftene og knytte kontakter. På messen kan de lære mer om fiskerinæringen i Norge og utforske mulighetene som finnes for jobb og karriere i næringen, sier prosjektleder ved Norges teknisk- naturvitenskapelige universitet NTNU, Alexandra Neyts.

Under årets studentdag, vil det i tillegg til messebesøk, blant annet arrangeres workshop mellom bedrifter og studenter, foredrag, frokost på møteplassen og mingling under happy-hour.

Kunnskapsbro
Neyts forteller at bedriftene som er representert på messen, ser ut til å særlig ønske seg master- og studentoppgaver. Studentdagen arrangeres hvert år og tidligere har selskaper ansatt studenter de har møtt på stundentdagen.

Hun forteller også om NTNU Bridge Havbruk, en ny kommunikasjonsplattform som lanseres under messen som en del av prosjektet Brohode Havbruk 2050. Den skal gjøre det enklere å skape kontakt mellom studenter og bedrifter om studentoppgaver, sommerjobber og andre typer prosjekter.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078