23948sdkhjf

PILOT-E utlyser 100 millioner

PILOT-E utlyser 100 millioner til løsninger for utslippsfri maritim transport og fremtidens klimanøytrale industri.

PILOT-E er et finansieringstilbud til norsk næringsliv. Målet med PILOT-E er å få gode løsninger raskere ut i markedet samtidig som nytt og eksisterende næringsliv utvikles.

Ordningen er etablert av Forskningsrådet, Innovasjon Norge og Enova. I denne utlysningen, den tredje i rekken, er også Gassnova med.

Midler kan søkes av bedrifter og omfatter helhetlige prosjekter med en realistisk plan for å bringe innovative løsninger fra idé og ut i markedet. Det er avsatt 100 millioner kroner fra Forskningsrådet og Innovasjon Norge.

Sluttkunden som skal ta i bruk den nye løsningen vil i tillegg kunne kvalifisere for finansiering fra Enova. Prosjekter som har overføringsverdi til CO2-fangst fra industriutslipp vil kunne få finansiering fra Gassnova.

– Det er flott at dette programmet, som koordinerer innsatsen gjennom virkemiddelappartet for de valgte prosjektene, finnes. Norsk Industri har mange medlemsbedrifter som jobber med dette hver eneste dag og som virkelig kan bidra, sier direktør Ole Børge Yttredal i Norsk Industri i en kommentar til den nye utlysningen.

Fristen for å søke er 10. oktober 2018.

(Kilde: Norsk Industri)

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063