23948sdkhjf

VPI solgt til irsk selskap

Sandefjords Blad melder at aksjonærene i Vestfold Plastindustri AS (VPI) har solgt alle aksjene til irske Kingspan Group. Handelen er bekreftet av eierne.

Sandefjords Blad skriver at det er Jens Morten Johannesen og Anders Skjeggerød som har overdratt aksjene sine til Kingspan Group, som i tillegg har tatt over alle rettigheter også i eiendomsselskapet.

Kingspan Group er en global markedsaktør, er representert i over 60 land og har over 11.000 ansatte.

Plastforum har grunn til å tro at også aksjene til eieren av Bokn Plast AS – som siden 2013 har vært en del av VPI-gruppen, og eid av Helge Rasmussen gjennom selskapet HRH 1 AS – inngår i transaksjonen.

Om VPI skrives det at både Johannesen og Skjeggerød vil fortsette i selskapet i samme roller som tidligere, men at oppkjøpet vil styrke markedsposisjonen til VPI, spesielt på eksportmarkedene.

– VPI som merkevare styrkes, produktsortimentet øker og utviklingen av produksjonen vil fortsette, sier Morten Johannesen til Sandefjords Blad.

VPI får også en ny leder med på laget, Tor Lasse Nilsen, som trer inn i rollen som Business Development Manager, eller forretningsutvikler på godt norsk. Han kommer fra stilling som markedsdirektør i Asak Miljøstein.

I skrivende stund er det ikke kommet opplysninger om kjøpesum. Plastforum kommer tilbake når flere opplysninger er gitt.

(Kilde: Sandefjords Blad)

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094