23948sdkhjf

ATM Brovig og ENGEL med serviceavtale

På Plast- og komposittkonferansen 2018 i Sandane signerte ATM Brovig og ENGEL en serviceavtale som skal sikre enda bedre service til ENGELs norske kunder. ATM Brovig vil forøvrig snart skifte navn til ATEMO.

Avtalen mellom ENGEL og ATM Brovig innebærer at kundene, som tidligere, kan be om service gjennom ENGEL Danmark. Her vil fortsatt Sindre Dahle, som er ansatt som servicetekniker for Norge, stå til tjeneste.

– En økt aktivitet i det norske markedet har gjort at ENGEL i en lengre periode har fløyet ekstra teknikere til Norge. Derfor er det gledelig at vi nå kan trekke på teknisk assistanse fra ATM, sier daglig leder i ENGEL Danmark, Jens Thor Hansen, til Plastforum. Han forteller at samarbeidet også gradvis vil bli utvidet, og ATMs tekniske stab i tiden som kommer vil få opplæring på ENGELs opplæringssenter i Østerrike.

Begge parter forteller at forhandlingene har vært gjennomført på relativt kort tid, da avtalen bare synes å ha fordeler, spesielt for kundene i form av økt servicetilgang.

– Og så er selvfølgelig avtalen til nytte for både oss og ENGEL. Jeg kan dessuten fortelle at ATM Brovig endrer navn til ATEMO. Mer informasjon om navneendringen kommer før sommerferien, avslutter daglig leder i ATM Brovig, Ørjan Bowitz.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.172