23948sdkhjf

Plast- og Komposittkonferansen: 188 påmeldte i dag

Med et par never med studenter er det nå 188 påmeldte til arrangementet i Sandane. Utfra tidligere erfaringer og påmeldinger i siste lita: vi blir over 200 deltakere på årets Plast- og komposittkonferanse. Men hotellrom begynner å bli knapphetsvare!

Programmet er klart. 12 utstillerne har meldt seg på så langt og et par, tre vurderer deltakelse. Men: hotellrommene skrumper!

På konferansen blir det masse teknologi: systemer, maskiner, materialer og prosesser. Også sirkulær økonomi vil sette preg på deler av bransjetreffet.

PUR-gruppen i Norsk Industri avholder for øvrig sitt årsmøte i etterkant av konferansen.

Både teknologitrender og utfordringer inngår i programmet. Kom og hør hva Statoil mener om polymere løsninger i offshoreindustrien. Hvordan ser havbruksnæringen ut om 10-15 år?  Eller broene våre –  er de laget i polymere materialer? Og hva med kraftnettet: vil stolpene være av kompositt eller av termoplaster?

Robotisering og additiv produksjon inngår selvfølgelig. Det samme gjør miljødebatten, bl.a. om plast i havet og mulige tiltak. Aktører fra vår industri vil i en paneldebatt belyse hvordan vi som bransje kan ta tak i plastforsøpling og fokusere ytterligere på sirkulær økonomi. Kan god produktdesign øke gjenvinningen?

Et trettitalls foredrag kan vi love samt at du altså treffer et par hundre bransjeinteresserte kolleger, leverandører, forskere og skolefolk til både økt viten og i hyggelig, sosial setting. God mat serveres fra nærmiljøet, det blir ølsmaking og festmiddag av beste slag. Glem heller ikke utdelingen av Hedersprisen til en person i bransjen som har fortjent det.

Velkommen til Sandane 30. og 31. mai.

Se mer og meld deg på på www.plastogkompositt.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.118