23948sdkhjf

Ny sør-inngang ferdig til K 2019

Messe Düsseldorf fornyer hele sin store inngangs- og møteromsfløy ved sør-inngangen til messen. Samt den nærmeste hallen. Alt skal stå klart til neste K-messe i oktober 2019.

Messe Düsseldorf skriver i en pressemelding at den nye sørfløyen, med multifunksjonelle møterom og en spenstig glasskledd entré, vil være mer eller mindre klar allerede neste sommer.

Og det passer godt for oss plastfolk. 16.-23. oktober er det dags for K 2019. Er det norske utstillere som har tenkt å være med og ikke har tegnet seg for stand, må man henge i. Fristen er allerede 31. mai – samme dag som vi avslutter Plast- og komposittkonferansen 2018 i Sandane.

Det ambisiøse byggeprosjektet skal være ett de største i Messe Düsseldorfs historie. Sommeren 2019 vil den nye, flerbrukshallen stå mer eller mindre ferdig. Inngangspartiet vil være glasset inn, og den vil bl.a. få en gjennomskinnelig og belyst baldakin som går i ett med en ny T-bane stasjon, busser og parkeringsplass.

Også en ny Hall 1 vil stå klar til K-messen åpner i oktober 2019. Besøkende som bruker sør-inngangen vil komme direkte inn i den nye hallen, som får et moderne «look» slik vi kjenner det fra Hall 8 a og b. Den nye hallen blir noe større enn de gamle hallene 1 og 2.

Området ved tidligere CCD Süd, har vært pressens hovedområde under messene og også veldig mye brukt av Düsseldorf by til forskjellige arrangementer. Slik blir det sikkert også i fremtiden. Konferanseområdet blir liggende i 2. etasje og får seks fleksible konferanselokaler som kan deles eller utvides til større felleslokaliteter, alt etter behov.

En gjennomsiktig bro vil koble sammen denne etasjen og det eksisterende kongressenteret.

Ønskes stand på K 2019ta kontakt før 31. mai i år med Andreas Totzauer i Norsk Tysk Handelskammer, e-post: Totzauer@handelskammer.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078