23948sdkhjf

Rottefella blir global markedsleder

Rottefella AS meldte 23. januar i år at selskapet har inngått en kontrakt med skiprodusenten Fischer som gjør Rottefella til verdens største produsent av skibindinger og bindingssystemer. Avtalen med Fischer, er den største i Rottefellas historie.
Innovative Rottefella, som lager store deler av sine bindingssystemer i plast, har i dag rundt 40 % av verdensmarkedet for skibindinger og bindingssystemer. Produktspekteret omfatter langrenn, backcountry og telemark. Selskapets militære skibindinger er foretrukket innenfor NATO. Selskapet er verdens ledende produsent av nordiske skibindinger. Kjempekontrakten som nå er inngått med Fischer gjør at Rottefella blir det klart ledende langrennssystemet i verden. Samarbeidsavtalen innebærer at vi i fremtiden vil finne NNN-bindinger på alt langrennsutstyr fra Fischer.
– Dette er den største kontrakten vi noensinne har inngått. Avtalen er et resultat av knallhardt fokus på produktutvikling, effektivisering og fornyelse av vår produksjon. Etter dette vil de fleste av verdens viktigste skiprodusenter ha tilhørighet til vårt NNN-bindingssystem, sier Ulf Bjerknes, administrerende direktør i Rottefella, i en pressemelding.
Bjørn Dæhlie, som er styremedlem i Rottefella, mener Rottefellas bindinger og bindingssystemer er helt i verdensklasse. – Vi arbeider kontinuerlig for å øke prestasjonsnivået til toppløperne. Rottefellas nyutviklede NIS-system og nye racingsåle øker for eksempel kraftoverføringen til ski betydelig. Dersom man konkurrerer om et OL-gull, kan dette være avgjørende, sier Bjørn Dæhlie.
Ski- og støvelmerkene som i fremtiden vil samarbeide med Rottefellas NNN-system, vil i tillegg til Fischer være Madshus, Rossignol, Alpina, Peltonen, Karhu, Alfa, Jette, Crispi og Garmont. Dette tilsvarer majoriteten av all produksjon av langrennski i verden.

Fischer har i en årrekke samarbeidet med franske Salomon som produserer det konkurrerende SNS-systemet. Dette samarbeidet avsluttes etter vinteren 2006/2007.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078