23948sdkhjf

Polimoon kjøper P-Industri på Sjælland

Polimoon ASA har kjøpt aksjene i den danske emballasjeprodusenten P-Industri,. Bedriften omsetter for 35 millioner DKK og med positivt resultat. For å sikre kontinuitet vil den tidligere eieren fortsette med ansvar for daglig drift. Nå får man trolig også mer produksjon via Polimoons oppkjøp av Rosti tidligere i år.
Da kjøpet av Rosti Container Business ble gjennomført i januar 2006 ble det bekjentgjort at virksomheten i Glostrup gikk med tap og at Polimoon ville bruke tid på å finne løsninger for å bedre virksomhetens resultater.
Polimoon har siden oppkjøpet foretatt fortløpende evalueringer av driften og har nylig innledet forhandlinger om driftsendringer med de ansatte ved anlegget i Glostrup. Forhandlingene omfatter nedleggelse av anlegget i Glostrup og overføring av mesteparten av virksomheten til P-Industri samt til andre produksjonsenheter i Polimoon.

Gjennom kjøpet av P-Industri vil en stor del av de ansatte i Glostrup bli tilbudt fortsatt jobb, noe som vil redusere de negative virkningene av en nedleggelse i Glostrup. Det forventes at forhandlingene med de ansatte sluttføres i løpet av en måned. Den årlige besparelsen ved en nedleggelse av anlegget i Glostrup er beregnet til ca. 14 millioner DKK.
– Til tross for at vi skal innlede forhandlinger med de ansatte om nedleggelse av Glostrup er jeg glad for at vi kan tilby et flertall jobber gjennom oppkjøpet av P-Industri, uttaler konsernsjef i Polimoon ASA, Arne Vraalsen i en kommentar.
Polimoons ledelse forventer at P-Industri vil få en omsetning i overkant av 90 millioner DKK og at det oppnås en betydelig fortjeneste etter overføringen av virksomheten fra Glostrup, noe som vil bidra til å styrke virksomhetens konkurranseevne.
Den utvidede Polimoon-gruppen vil etter siste oppkjøp ha en omsetning på 384 millioner Euro (rundt 3 milliarder NOK) og med 2.765 ansatte i 13 europeiske land.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078