23948sdkhjf

Ny fabrikksjef hos Norsk Wavin

John Sigurd Bjørknes fra Setskog er ansatt som ny fabrikksjef i plastrørfabrikken til Wavin på Løken i Høland.
Bjørknes er 44 år gammel, utdannet siviløkonom, har en MBA i økonomi fra USA, og en mangeårig ledelseskarriere bak seg.
De siste 11 årene har han jobbet i tre- og sagbrukbransjen, som administrerende direktør i trelastfirmaet Løvenskjold Trelast AS. Han har deltatt i konsernledelsen i moderselskapet, som også rommer den store byggevarehuskjeden Maxbo. I tillegg har han vært fabrikksjef på Kirkenær Bruk i tre år.
Bjørknes har tro på at Norsk Wavin vil styrke sin posisjon i årene som kommer. Han ønsker ikke å tallfeste ambisjonene, men ser uansett positivt på bedriftens framtid.
– Jeg forventer at vi skal vokse. Wavin har en sterk eier i ryggen, noe som betyr at vi får utviklet oss som bedrift. Aktiviteten i bygge- og anleggsbransjen er stor. Samtidig er konkurransen hard, så vi må stå på skikkelig for å produsere mest mulig effektivt, sier Bjørknes i en kommentar til Indre Akershus Blad.
Per i dag har Løken-bedriften 42 ansatte, men bare 15 av disse er i produksjonsavdelingen. Det skal imidlertid bli flere. Bjørknes forteller nemlig at Wavin i Høland nå ønsker å ansette tre produksjonsmedarbeidere for å styrke basisbemanningen.
(Kilde: Indre Akershus Blad)
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062