23948sdkhjf

Nordic Rubber Conference 8. og 9. juni

Nordic Rubber Conference – NRC – vil i år bli arrangert i Lund 8.-9. juni 2006. Konferansen, som er et samarbeid mellom gummiorganisasjonene i Norden, finner sted på hotellet Scandic Star i Lund. 2. dag er det bedriftsbesøk til AlfaLaval, også i Lund.
Da det er blitt noen justeringer i forhold til tidligere annonsering har vi valgt å legge ut informasjonen én gang til. Det komplette programmet finner du forøvrig i linken på NGFs hjemmeside, www.ngf-org.com under knappen «Hva skjer».
Grethe Hartviksen fra Trelleborg Viking AS, som sitter i styret i Norges Gummitekniske Forening (NGF), opplyser at NGF gjerne vil betale reisen for medlemmene, mens opphold og konferanseavgift må dekkes av den enkelte. På reisen ned, er det onsdag 7. juni bestilt fire dobbellugarer på DFDS. Deretter kjøres to biler fra fergen i København til Lund. Hjemturen foregår også i disse bilene tilbake til Østlandsområdet. Påmeldingsfrist for selve reisen var egentlig 1. mai 2006, men kanskje finnes det fortsatt mulighet?. Påmelding og infor vedr. reisen gis av Harald Fredriksen på mobiltelefon 91 71 56 27. Påmelding til konferansen sendes SGF.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063