23948sdkhjf

Tyver tvers gjennom veggen

Vestfold Plastindustri i Andebu fikk besøk av ubudne gjester natt til fredag, 27. oktober. Tyvene fikk ikke noe med seg, men gjorde en del skade.
– I nntrengerne verken brøt opp låser eller knuste vinduer. De banet seg vei gjennom veggen i administrasjonsbygget, forteller innkjøpssjef Torbjørn Johannesen. – De har klippet opp fasadebelegget, dratt ut isolasjon og brutt seg igjennom en gipsvegg på innsiden. Så har de fortsatt mot en jerndør der de muligens trodde verdier var oppbevart, men også her brøt de seg gjennom en vegg, sier Johannesen.
Dermed kom de ubudne gjestene bare inn til servere og annet teknisk utstyr, som de tydeligvis ikke var interessert i. Det som Johannesens synes er kjedelig, er at tyvene åpenbart må ha besøkt Vestfold Plastindustri på dagtid og observert sikkerhetssystemene, altså at de er «kjente» med bedriften. Dette forklarer hvorfor de brøt seg inn i den delen av bygget hvor det er toaletter og ikke hovedadministrasjonen med alarmer. – De mer kritiske delene av bygningen er nemlig godt sikret, sier innkjøpssjefen, som opplyser at det ikke er første gangen det er gjort forsøk på innbrudd det siste året.
– Tyvene våget seg altså ikke videre inn i bygget, men har krabbet ut gjennom hull i veggene der de kom inn. Så nå får vi hjelp av et entreprenørfirma i Sandefjord for å rette opp skadeverket, avslutter Torbjørn Johannesen. (Kilde: Bjørn Hoelseth, Sandefjords blads nettsider)
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.219