23948sdkhjf

170 deltakere på Plasttekniske Dager

Plasttekniske Dager 2006 ble avholdt på Clarion Hotel Oslo Airport med til sammen 174 navn på deltakerlisten. Med 18 utstillere, Messe Düsseldorf som hovedsponsor og 38 veltalende foredragsholdere, ble arrangementet blant de beste som er holdt i norsk plastindustri i nyere tid. Avsluttende bedriftsbesøk til TI Automotive Group på Kongsvinger ga ytterligere næring til plastfaglig påfyll.

Det er stort sett bare lovord å høre etter årets Plasttekniske Dager. I en lang rekke av foredragene var det musestille i den store forsamlingen, eller i de mindre sesjonene, da presentasjonene ble gitt. Her og nå skal vi ikke redegjøre for noen av dem, bare vise til programmet og til foredragene, der de fleste er eller vil bli lagt ut som power point-presentasjoner på Plastforums nettsider.

Dersom du vil ha noen inntrykk fra konferansen; trykk på knappen for «Plasttekniske Dager» oppe til venstre. Mulighetenes materialer Vi har lyst til å trekke frem utsagn som ble gitt under konferansen, knyttet til de mange gode eksemplene på hvordan plastmaterialer har erstattet andre materialer i eksisterende produkter. Plastenes inntog har gitt opphav til bedre løsninger, billigere framstillingsmetoder og til produkter som fremstår med design som aspirerer til designpriser. Og til sluttprodukter som krever mindre energi hos brukerne og som i løpet av få år har tjent seg inn. Oso Hotwaters produkter tilhører en slik kategori. Men hovedpoenget bak utsagnet var og er å peke på den store skaren av slike produkter som finnes der ute og som bare venter på en ny løsning. Det det dreier seg om er å finne dem, etablere kontakt og få etablert samarbeid med kundene om fremtidens løsninger. Vi viser igjen til foredragene som allerede er eller som de nærmeste dagene blir lagt ut på våre nettsider. Vi takker hovedsponsoren, utstillere, foredragsholdere, møteledere samt de mange deltakerne fra plastindustrien, fra organisasjoner og forskningsinstitusjoner som bidro til å gjøre arrangementet til et storartet fagtreff. Takk også til hotellet; Clarion på Gardermoen er ypperlig for fagtreff som vårt.

Tusen takk til dere alle!

Asle Isaksen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094