23948sdkhjf

HUSK sprøytestøpernes vårseminar:17.-18. april 2007

Erik Andreassen i Forum for sprøytestøping minner om at årets vårseminar for sprøytestøpeinteresserte arrangeres på Holmen Fjordhotell i Asker 17.-18. april. Et godt program burde borge for ny deltakerrekord!
Temaer som belyses: Chen De – «Kinesiske sprøytestøpemaskiner for det europeiske markedet» Branson – Om sveising av plast Finn Kristensen (tidl. industriminister) holder foredrag om industripolitikk m.m. GE Plastics – Diverse materialnyheter Thrane&Thrane (tidl. Nera SatCom) – «Plast som erstatning for metall i presisjonskomponenter» Luxo – «Sprøytestøpebransjen fra produktutviklerens ståsted» Plastal forteller om det nye NFR-støttede prosjektet «Innovativ sprøytestøpeindustri» Plasto forteller om sitt nye NFR-støttede prosjekt «Polycrash» Raufoss Water & Gas forteller om sitt nye NFR-støttede prosjekt «Sprøytestøpte vannrørkoblinger» Tordivel – «Vision-systemer for produktkontroll»
Erik Andreassen opplyser at vårseminaret er åpent for alle. De siste årene har det vært et populært møtested for bransjen, med mellom 70 og 80 deltakere. Det antallet bør altså slås i år!!
Påmeldingsfrist er 20. mars.
Innbydelse, programmet og praktiske opplysninger finner du på www.sintef.no/ffs Erik Andreassen kan kontaktes på e-post: erik.andreassen@sintef.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063