23948sdkhjf

Konfliktskapende navn på temaavis i DN

Navnevalget på en temaavis i dagens utgave av Dagens Næringsliv kan føre til uheldige misforståelser og forvekslinger fordi det fra før finnes et godt innarbeidet norsk fagtidsskrift som bærer samme navn, Prosessindustrien, og som utgis av ADD media, som også står bak Plastforum.
Som et bilag til Dagens Næringsliv ble det i dag gitt ut en temaavis med tittelen Prosessindustrien, produsert av publiseringsbyrået Gazelle Communication AS. Det er gledelig at DN presenterer denne interessante og viktige delen av norsk næringsliv. Bladforlaget ADD media AS anser at publiseringsbyrået har valgt et navn på bilagsavisen som kan føre til uheldige misforståelser og forvekslinger fordi det fra før altså finnes et godt innarbeidet norsk fagtidsskrift som bærer samme navn, Prosessindustrien.
Det er derfor på sin plass å understreke at temabilaget til DN ikke har noen koblinger til det uavhengige magasinet Prosessindustrien, som bladforlaget ADD media AS står bak, og som har hatt månedlige utgivelser siden 2004.
Fagtidsskriftet Prosessindustrien er medlem av Fagpressen og driver med uavhengig og kritisk journalistikk. Bladet har blitt svært godt mottatt. Det distribueres til lesere i så godt som alle prosessindustribedrifter i Norge, og til en rekke institusjoner og leverandørbedrifter. I tillegg presenteres daglige nyheter på bladets godt besøkte nettsider, www.prosessindustrien.no . En virtuell utgave av bladet kan også leses på nettsidene.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078