23948sdkhjf

Nürnberg-messen igjen i Norge

Danske Jan Strauss har nå overtatt representasjonen av Nürnbergmessen i Norge. Strauss (45) er eksportrådgiver og har i mange år arbeidet for både norske og danske selskaper.
I perioden 1991 til 1996 ledet han Danmarks Handelskontor (Danmarks Industriministeriums kontor) i de nye tyske delstatene. Gjennom dette hadde han løpende kontakt med norsk verftsindustri i området.
Jan Strauss sier han har en forkjærlighet for Norge og han ser frem til å presentere norske interesser - via de store fagmessene i Nürnberg - i den store verden. Han har samtidig et stort internasjonalt nettverk som vil komme norske besøkende og utstillere til gode.
I første omgang styres den norske representasjonen fra Jan Strauss´ virksomhet, Strauss & Partnere, i Holstebro på Jylland. Strauss sier han vil kunne treffes på Sørlandet, Østlandet og en gang i mellom også på Vestlandet. -For messebesøkende vil det prismessig ofte være en fordel å bestille billetter hos representanten og man kan da også få gratis, lokal transport eller gratis katalog med i billetten, opplyser Jan Strauss.
RB
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078