23948sdkhjf

Følg “Verden i 2030”!

Onsdag 21. November, fra 1800 til 2100, er det mulig å følge arrangementet “The world in 2030” på nettet. På nettstedet til PlasticsEurope, www.PlasticsEurope.org, vil fremtidsforskeren Ray Hammond legge frem sine visjoner.

Hammond bygger på en rapport som det ligger ett års arbeid bak. Sentrale spørsmål som tas opp er hvordan plast kan bidra til å hjelpe klimaet i en periode da fossile energikilder er i ferd med å tørke ut, samt hvordan man skal klare å skaffe til veie matvarer, landarealer og energi til en global befolkning på over åtte milliarder.
Et annet tema er utviklingen i medisinsk forskning og utsikten til å forlenge levetiden nærmest "uendelig". Utviklingen på dataområdet der datamaskinenes intelligens kommer på høyden med menneskets gjør det nødvendig å tenke gjennom hvordan mennesker og maskiner skal leve sammen. I tilknytning til dette vil utviklingen av det vi nå kaller Internett i retning av en ”global hjerne” bli høyst aktuell. Altså klikk deg inn på: www.PlasticsEurope.org
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079