23948sdkhjf

Material Fusion - det nye messekonseptet

Svenska Mässan i Göteborg tar neste år et nytt grep og lanserer Material Fusion, en egen møtedel for de tre parallelle messene Konstruktion & Design, Scanplast og Electronix. Her skal industri og design møtes i et mer moderne konsept, er tanken.

Flere nye utstillere, blant annet DuPont, har allerede bestemt seg for å delta på delen Material Fusion. Arrangørene regner med at dette skal lokke en bredere sammensatt besøksmasse til messene som arrangeres i mars 2009.
Material Fusion er laget i et eget design og det er lagt til rette for møter mellom bransjer, materialer og besøkende. Her kommer bedrifter innen industri og design til å treffes for å inspirere hverandre.
- I dag er stort sett alle produkter et resultat av fusjoner mellom ulike materialer. Se bare på din mobil som består av både plast, elektronikk, konstruksjon og design. Vi vil løfte frem den produktutviklingen som skjer ved fusjon av ulike materialer og ulike kunnskapsområder, sier Anki Fagerström, som er messeansvarlig.
DuPont er ett av de større selskapene som vil medvirke på Material Fusion. - Dette er et veldig spennende konsept som jeg tror kommer til å lokke besøkende med brede interesser, sier DuPonts nordiske markedssjef Orvar Otterstedt. På messen planlegger DuPont å lansere et nytt materiale - Metafuse - som kombinerer plastens formbarhet med styrken til metall. Altså helt på linje med det som er tanken bak Material Fusion.
Messearrangørene håper med dette grepet å lokke til seg både konstruktører, industridesignere og produktutviklere, men også arkitekter. Det vil bli et stort antall debatter og forelesninger i forbindelse med Material Fusion. Material Fusion med Konstruktion & Design, Scanplast og Electronix finner sted fra 10. til 12. mars på Svenska Mässan i Göteborg.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094